Klauzula informacyjna o przetwarzaniu danych osobowych RODO i polityka prywatności

Szanowni Państwo!

Zgodnie z art.13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (EU) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. U.UE.L. Z 2016 r. Nr 119 str.1) informuję że:

1. Administrator danych
Administratorem Pana /Pani danych osobowych jest firma Geo Max Lidia Ziółkowska, z siedzibą Laurowa 39, 03-179 Warszawa, NIP: 531 152 14 65, zwana dalej Administratorem.

2. Kontakt z Administratorem za pośrednictwem adresu: biuro@ogniotechnika.pl,

3. Kategorie danych osobowych
Administrator prowadzi operacje przetwarzania następujących kategorii danych osobowych:
• dane identyfikacyjne
• dane adresowe
• dane kontaktowe

4. Źródło i cel przetwarzania danych osobowych
Administrator mógł pozyskać Pana/Pani dane osobowe z zamówień, ofert handlowych, transakcji sprzedaży, a także z dostępnych powszechnie źródeł m.in. KRS, CEIDG, za pośrednictwem stron internetowych itp.
Pana/Pani dane osobowe przetwarzane będą w celu: komunikacji biznesowej (w tym także do celów marketingowych), realizacji transakcji handlowych , umów, zamówień, reklamacji oraz wypełnienia obowiązków prawnych ciążących na Administratorze. Dane osobowe mogą być udostępniane podmiotom trzecim współpracującym z Administratorem uczestniczącym w realizacji powyższych celów.

5. Przysługujące prawa
Posiada Pan/Pani prawo do :
• żądania od Administratora dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia, lub ograniczenia przetwarzania danych osobowych,
• wniesienia sprzeciwu wobec takiego przetwarzania,
• przenoszenia danych,
• wniesienia skargi do Prezesa UODO z siedzibą w Warszawie ul. Stawki 2, jeżeli uważa Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych narusza przepisy prawa.

6. Podstawy prawne
Podstawą przetwarzania Pan/Pani danych osobowych jest art. 6, ust.1 lt. b-c Rozporządzenia.

7. Odbiorcy danych osobowych
Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez pracowników Administratora oraz podmioty uprawnione przez Administratora na podstawie odrębnie zawartych umów.

8. Okres przechowywania danych osobowych
Zgodnie z art.5 ust.1 lit.e Rozporządzenia Pana/Pani dane osobowe będą przechowywane w formie papierowej i elektronicznej umożliwiającej identyfikację przez okres nie dłuższy, niż jest to niezbędne do celów, w których dane te są przetwarzane.

9. Przekazywanie danych do państwa trzeciego
Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państw trzecich

Produkt dnia
Promastop Coating 12,5 Kg Masa ogniochronna
Promastop Coating 12,5 Kg Masa ogniochronna
829,00 zł 673,98 zł
szt.
PROMASTOP CC 12,5 kg Masa ogniochronna
PROMASTOP CC 12,5 kg Masa ogniochronna
1 029,00 zł 989,00 zł 836,59 zł 804,07 zł
szt.
Promadur farba ogniochronna do drewna
Promadur farba ogniochronna do drewna
679,00 zł 649,00 zł 552,03 zł 527,64 zł
szt.
Promastop Coating 2 Kg Masa ogniochronna
Promastop Coating 2 Kg Masa ogniochronna
172,20 zł 140,00 zł
szt.
Promastop Coating 4 Kg Masa ogniochronna
Promastop Coating 4 Kg Masa ogniochronna
344,40 zł 280,00 zł
szt.
do góry
Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy od home.pl